Tenyim Girona de groc

Girona és groga. Girona és independentista i Girona és d'esquerres. Els resultats electorals d'aquestes complicades eleccions generals, que hem afrontat amb candidats represaliats, han fet florir la dignitat i l'ambició del poble de Catalunya.

Hem treballat i treballarem des de la il·lusió, l'honestedat i el ferm compromís de seguir caminant cap a la República. I així ho continuarem fent per assolir, de nou, els resultats que ens permetin créixer des del municipalisme el proper 26 de maig.

El projecte d’Esquerra Girona creix posant al centre de la nostra política les persones i els barris. I això només hi ha una manera de fer-ho: conjuntament amb la ciutadania. Girona ha de ser la ciutat de la justícia social, de la igualtat d’oportunitats i del benestar de totes i tots els gironins. Aquest nou impuls només serà possible si som capaços d’implicar-nos tots.

Girona ha de ser una ciutat sostenible a llarg termini, segura, amable, una ciutat de futur.

Per fer-ho possible comptem amb un equip de persones implicades amb la ciutat i preparades per assumir aquests reptes. Persones de perfils molt diversos: actives en el món cultural i associatiu, professionals de la gestió pública, privada, emprenedors; com també persones amb experiència en el govern de la ciutat.

El 26 de maig, entre tots, impulsarem una Girona republicana, social i econòmicament activa!