Ni Obama, ni Will Smith, ni Byoncé; la gran boda falsa del magnat a Empúries

Cap de setmana revolucionari a Empúries i els seus voltants que ha dut, de la il·lusió a la frustració, passant per les ires dels comerciants. Desenes de persones es van aplegar ahir pels entorns del jaciment d'Empúries amb l'esperança de veure Barack Obama, Will Smith o Byoncé entre els convidats al "casament" de Kimbal i Christiana Musk. Ho poso entre cometes perquè el d'ahir no era un casament oficial, sinó una gran festa.

El motiu no és altre que els nord-americans ja s'havien casat oficialment el passat 4 d'abril en el restaurant mexicà, Cedars Social a Dallas (Texas). L'enllaç fou íntim, amb només 100 convidats que va incloure els amics més propers, familiars i fins i tot alguna personalitat com el governador de Colorado, John Hickenlooper (que els va casar) o l'actor Val Kilmer.

Amb tot, molts dels seus amics van quedar exclosos i Musk va voler celebrar-ho amb tots ells. No se li va acudir res millor que tornar a Empúries, on ja va venir de vacances fa un any. L'escenificació d'ahir doncs, res tenia a veure amb un casament. Era una congregació, comunió, reunió d'amics amb ganes de festa, entre ells, Salma Hayek, la germana de Musk i para de comptar. Ni Obama, ni Will Smith, ni Byoncé. Per no ser-hi, no hi era present ni el seu conegut germà, Elon, que penjava vídeos de robots a Instagram durant la celebració de la unió a Empúries.

Sovint s'ha dit que pequem de provincians. Aquest cap de setmana n'ha estat un gran exemple.

 

#afterparty with @kimbalmusk by @ashley Bezamat

A post shared by Christiana Musk (@christianamusk) on