Real Dolls

Ningú pot negar que Barcelona és una ciutat capdavantera en molts aspectes: és una de les ciutats amb més turistes maldestres i alcoholitzats per metre quadrat, té un dels nivells de pol·lució més alts d'Europa i ara, després de veure que les prostitutes de Les Rambles no cobrien tota la demanda, ha obert un prostíbul de Real Dolls i s'ha convertit en capdavantera de prostitutes 100% de silicona.

Pels que estigueu interessats en aquest nou servei que ofereix la ciutat, us diré que de moment només compten amb quatre nines. Se'm fa estrany dir nines, em recorda massa a la infància, però bé, és el que hi ha. El que deia, compten amb quatre nines disposades a satisfer totes les teves fantasies, fins i tot la d'estar callades i deixar que facis amb elles el que et vingui de gust (que tots sabem que hi ha moltes dones que, sempre que tens ganes d'utilitzar algun dels seus forats, es posen pesades amb romanticismes i amb ximpleries de l'orgasme femení).

N'hi ha per triar i remenar, i com més clients hi hagi, més varietat hi haurà. La llei de l'oferta i la demanda. Que us agraden amb els pits grossos com els de la vostra mare, tranquils, la Katy us acollirà a la seva falda. Que us agraden amb cara de nena petita, la Lily no us decebrà. Que sou fanàtics de l'anime japonès i us agradaria ficar-vos al llit amb un personatge de còmic, l'Aki farà possible el vostre somni. Penseu, que no notareu cap diferència amb una dona real, ni amb el tacte, ni amb el seu aspecte ni amb les seves articulacions. I pels que preferiu no veure-li la cara, no us preocupeu, la poseu de quatre grapes mirant a Cuenca i solucionat.

Un altre dels serveis que ofereix aquesta empresa és el de preparar-vos l'habitació al vostre gust. Que quan arribeu a l'habitació voleu trobar-vos un ambient romàntic: una ampolla de cava, espelmes, tres pallassos del Mc Donalds i la Katy de quatre grapes amb una Big Mac a la boca, doncs allí hi seran. Que sou més aventurers i voleu trobar-vos la Lily amb les regnes i la sella de muntar posades amb la música d'Ennio Morricone de fons, doncs així trobareu la Lily. Qualsevol fantasia és possible, fins i tot la de passar-vos tota la nit abraçats a la nina fent la pipa.

El que no sé és com solucionaran el tema dels regals de Nadal, perquè intueixo que les autoritats no tardaran a prohibir la venda de nines als menors de 18 anys. Potser la solució serà regalar pilotes i cotxes de carreres a les nenes i així matarem dos ocells d'un sol tret: acabarem amb la diferència de sexes i els adults podran satisfer les seves necessitats sexuals.

Ara només espero que en aquest prostíbul de nines hi arribi algun Jonathan de metre vuitanta amb una bona caixa d'eines perquè les dones també puguin reparar les seves mancances sexuals, que no són poques.