I tu? Com folles?

He de confessar que el passat mes de gener vaig renovar la meva subscripció al New York Times degut a l'entrada de Donald Trump a la Casa Blanca. Era conscient que m'aportaria (i de fet, m'aporta) hores d'entretinguda lectura amb tots els disbarats que protagonitzaria (i de fet, protagonitza). Gairebé tres mesos després he començat a pensar que els nord-americans estaven xalats. Com una cabra. Bojos. Sonats.

Fer president a algú com Trump i suportar un mes de presidència és tenir-los molt quadrats. Però he descobert que n'hi ha que estan pitjor: els australians.

La setmana passada es va celebrar Sant Valentí, aquella "festa" comercial que té de tot menys romanticisme (gràcies Sant Jordi per existir). La bogeria és de tal magnitud que a tot arreu fan promocions o accions relacionades amb tal efemèride. Spotify, la plataforma de música a la carta, va permetre als seus usuaris confeccionar una llista de música per anar al lio. És a dir, per a escoltar mentre practiquen el coit. Per si encara no ens hem entès; per a marcar el ritme mentre es folla, es xusca, es ximba o es claven les banderoles.

I ara tu pensaràs; "Home, de ben segur que la número 1 fou una de Marvin Gaye". Doncs no! Ni tampoc cap de Weeknd, o de Jack Johnson ni la ja gastadíssima "You can leave your hat on" de Joe Cocker que apareixia al film "9 setmanes i mitja". Tot i que no vas gaire desencaminat si esculls el camí del cinema. Per a no fer-te patir més desvetllaré que la cançó més escoltada aquest Sant Valentí fou la "Cantina Band" de la pel·lícula Star Wars.

Saps de quina et parlo? Va, tanca la boca, esborra aquesta expressió de sorpresa del teu rostre, prem el play del reproductor que t'he adjuntat aquí sota, agafa la teva parella (o qui tinguis més a prop) i entrega't al plaer.