Acte final - Diari de campanya (Dia 42)

Aquest matí ha vingut en Joan Tardà, diputat d'ERC al Congrés, i ha acompanyat la Maria Mercè Roca i alguns membres de la llista al mercat de Can Gibert i per diferents establiments. En Joan és una de les cares socialment més actives del partit i un polític compromès. 

A la tarda hem estat preparant els últims detalls de l'acte final, que hem començat a 2/4 de 8. Al final hem complert amb les previsions i hem tingut una nombrosa assistència. Dalt de l'escenari s'han succeït els parlaments de la Marina Geli, en Josep Maria Terricabras, la Marta Rovira i ha tancat la Maria Mercè Roca amb un discurs clar i que connectava amb la gent. En Quim Vila ho ha lligat tot i ens ha fet intervenir als membres de la llista que hem hagut de parlar mig minutet cada un. Una mica de nervis per parlar davant la gent, però ens n'hem sortit prou bé.

Al vespre feien el debat de TV3, al que no ens hi han convidat. Crec que TV3 s'ha equivocat perquè no ha fet cas de la directriu de la Junta Electoral Central que insta a convidar tots els partits que en l'última convocatòria electoral (en aquest cas les europees) haguessin superat el 5% (nosaltres vam guanyar les eleccions).

A la nit hem sortit a encartellar. Uns amb cartells i cola, i d'altres amb polipropilens i brides. Al final hem acabat el material de nou. Ara sí que la campanya ja viu les darreres hores, i cada vegada tenim millors sensacions. Ens sembla que hem anat de menys a més i que hem aconseguit fer arribar les nostres propostes arreu de la ciutat. Diumenge ho confirmarem ;)