Pendents del temps - Diari de campanya (Dia 41)

Ahir va ser un dia d'ajustar les previsions de campanya per culpa de la pluja. Són uns dies que tot està molt programat i que pugui ploure sempre és un contratemps. Per exemple impedeix anar a encartellar, i això que havien arribat els cartells d'impremta. O fa que assisteixi menys gent als actes. I el dimarts era un dia d'actes simultanis. Debat de barri a Sant Narcís, en el que va assistir la Maria Mercè Roca (1), i debat de cultura, al que vaig assistir jo mateix. Es feia a la nova biblioteca Carles Rahola i hi va haver poc públic. Segurament per culpa de la pluja, però també per algun problema amb la difusió i per un excés d'actes i debats en campanya.

Avui el tema fort del dia era la visita d'Oriol Junqueras. Ha pogut venir a Girona de 12 a 14h i també hem estat pendents de la pluja fins a última hora. Al final hem pogut fer el que teníem previst, és a dir una volta per carrers de la zona del Mercadal i un vermut amb ell i la Maria Mercè Roca. Abans de res s'ha fet l'atenció als mitjans. Que ja han anat publicant diferents notícies sobre la visita. És curiós com personatges com el president d'ERC aixequen tanta expectació entre la gent que ens anavem trobant, ja fossin vianants com botiguers... Moltes persones han demanat de poder-se fer una foto amb ell, i tantes altres han aprofitat per preguntar en quin punt es troba el procés, i donar la seva opinió sobre el tema.

Ara ja només queden dos dies de campanya. I demà ve el plat fort, l'acte final de campanya. El fem aquest dijous a les 19.30h a la plaça Independència (esperem que demà ja faci bon temps) i comptarem amb la Marina Geli, la Marta Rovira i en Josep Maria Terricabras. Us hi espero a tots!!!