Reunió Sálvame - Diari de campanya (Dia 40)

Aquest matí s'ha fet la roda de premsa d'àrea urbana. Hem reunit els alcaldables d'ERC de Girona, Salt, Fornells, Sarrià de Ter i Vilablareix. L'objectiu era explicar la nostra voluntat de conformar una autèntica àrea urbana, que sigui capaç de coordinar-se en temes com l'urbanisme, els serveis, l'acció social, la cultura, la mobilitat... Girona ha de ser la capital d'aquesta àrea, però amb un lideratge compartit amb els municipis veïns.

A la tarda s'ha muntat la parada al barri de Pont Major, i en acabat hem aprofitat per fer reunió de l'equip de campanya. L'hem feta al bar Jovent mentre s'emetia el programa Sálvame. La Belén Esteban presidia la sala. Si no falla res aquesta era la darrera de les reunions d'aquest equip. A partir d'ara tirarem de whatsapp i trucades per coordinar-nos. I òbviament ens seguirem veient però serà treballant en els actes, o encartellant, o el mateix dia de les eleccions.

Al vespre la Maria Mercè Roca (1) ha participat al debat del Barri Vell. Ha estat un debat una mica llarg, amb força intervencions, i un públic, majoritàriament dels membres dels partits polítics. Malgrat això el debat ha estat interessant i s'ha pogut confrontar diferents visions del barri. 

Com que anem a un bon ritme d'anar a enganxar cartells ens els hem acabat. Sobretot la brigada liderada per en Salva Romero (11) que van molt forts. Així que hem encarregat una reimpressió exprés a la impremta. Demà o dimecres en tindrem 300 més.

A la nit tocava alguns temes de difusió i preparar el debat de cultura en el que participaré demà a les 19h a la Biblioteca Carles Rahola.