Comerç, cultura i cintes de vídeo - Diari de campanya (Dia 39)

El dissabte al matí vam fer roda de premsa per parlar de les nostres propostes de comerç. Era un dia indicat, doncs el dissabte molta gent aprofita per anar a comprar i nosaltres vam aprofitar per parlar amb compradors i botiguers. Vam anar al Mercat del Lleó i a diferents comerços de la ciutat. És una imatge clàssica de les campanyes, però també és veritat que hi ha molta gent que també li agrada poder parlar amb els candidats a la curta distància.

A la tarda es presentava el suplement de comarques gironines del diari Ara. Hi havien convidat els representants de les diferents candidatures. El format de l'acte va ser original. S'explicava de què tractava el suplement i llavors els candidats van tenir un minut per explicar alguna cosa. Uns van aprofitar per fer un míting polític i d'altres per vendre la seva obra de govern. La Maria Mercè simplement va felicitar l'editorial per la publicació i per haver-se fixat en els barris en la seva visita a la ciutat.

En acabat es va anar fer una altra visita als comerços de la zona i a veure un espectacle d'òpera al carrer que feien a la plaça del Vi.

El dissabte també hem engegat la difusió i campanya de publicitat de l'acte de dimecres amb l'Oriol Junqueras (a la 13h a la plaça del Mercadal) i de l'acte final de campanya el dijous amb la Marta Rovira i la Marina Geli (a les 19:30 a la plaça independència).

El diumenge l'hem començat amb una roda de premsa per parlar de cultura, i després alguns hem assistit al vermut musical de la Devesa i altres han anat a patir al camp de Montilivi. Dic patir perquè no ha estat fins al final que el GironaFC no ha fet el gol de l'empat que li ha permès mantenir la segona plaça de la classificació, i que li permetria l'ascens directe.

Avui també hem acabat l'edició del nou vídeo de campanya que vam rodar divendres. Per haver estat fet amb 24 hores la veritat és que ha quedat molt bé. Cal agrair la feina d'en Miquel Casals, el director, i d'en Joan Martínez, com a productor executiu. Al vespre ja l'hem penjat a les xarxes (Facebook, Twitter i Youtube) i també al Whatsapp. N'estem molt contents i volem que el vegi molta gent!

I també n'hem fet la versió en llengua de signes: https://youtu.be/kC9VP9Ou_1A