Un dia intens - Diari de campanya (Dia 37)

Sembla que l'Ajuntament es va equivocar cedint tant a la CUP com a nosaltres la plaça Independència perquè puguéssim fer l'acte final, el mateix dia i la mateixa hora. Detectat l'error n'hem parlat i hem quedat que nosaltres ho farem a la plaça Independència i la CUP en un altre emplaçament.

Al matí hem denunciat l'incompliment del cabal ecològic del Ter i hem parlat de com caldria gestionar l'aigua a la ciutat. La Maria Mercè Roca (1), en Pere Albertí (3) i la Roser Maeso (6) han anat al Ter per explicar-ho i després s'ha enviat la nota de premsa explicant-ho.

A les 12h hem fet trobada sectorial amb representants del sector del comerç. La Maria Mercè Roca (1), en Francesc Brunés (10) i jo mateix hem estat parlant amb ells sobre el petit comerç i el paper que ha de jugar l'Ajuntament en la seva protecció.

A la tarda hem fet parada a la plaça Prudenci Bertrana, a la Devesa. I tot seguit hem anat a rodar un espot de campanya que farem córrer a partir de diumenge. Ha estat un rodatge d'una hora i mitja amb tota la gent de la llista i altres "extres". Una experiència divertida.

A continuació hem fet reunió de l'equip de campanya per planificar i fer alguns ajustos a la planificació dels dies que queden i a algunes accions que teníem previstes. No l'hem allargat gaire perquè tot seguit hi havia el debat de la Devesa. La Rosaleda s'ha fet petita per acollir el representants dels partits polítics i els seus acompanyants. De fet, el que menys hi havia eren veïns del barri. Ja hem comentat amb la gent de l'associació que d'aquí quatre anys el millor serà fer un debat de ciutat, sense haver-ne de fer un de cada barri. La Maria Mercè, però, ho ha fet molt bé, i crec que ha estat la que ha fet les propostes més concretes per al Parc, el mercat, les Fires, i l'activitat que hauria d'acollir.

A la nit, per si no havíem quedat prou cansats, hem anat a encartellar. Hem fet diversos cotxes. Amb en Pere Albertí (3) hem anat a col·locar polipropilens per diferents barris de Girona.