Santa Eugènia no és New Hampshire, però... - Diari de Campanya (dia 27)

Aquest matí hem fet roda de premsa per presentar els primers vuit membres de la llista i explicar quins objectius ens plantegem en les diferents àrees de gestió. Han vingut uns quants mitjans de comunicació i per tant la notícia tindrà ressó. S'han hagut d'empassar una explicació de més d'una hora, però crec que ha valgut la pena per poder-nos explicar amb profunditat.
Veig que El Punt Avui ja ho ha publicat: ERC-MES ja té repartides les àrees al govern a Girona per si guanya les eleccions

A la tarda he acompanyat la Maria Mercè Roca (1) al debat de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla. Com potser sabeu a Estats Units quan fan eleccions primàries, es diu que el que passa a l'estat de New Hampshire determina el que passarà a la resta del país. Doncs bé, Santa Eugènia no és New Hampshire, però ha estat el primer debat que s'ha fet d'aquesta campanya i hi han acudit els cap de llista de vuit formacions polítiques. Si Santa Eugènia és un bon indicador del que resultarà la campanya, podríem dir que la Maria Mercè ha aprovat amb nota, i ha marcat un perfil com a alcaldable, tant pel que fa als continguts, concrets i ajustats al que es preguntava, com en les formes i el to. N'hem sortit satisfets.