Sra. Levy, jo vaig editar el vídeo

Estimada Sra. Levy,

he escoltat amb deteniment la seva intervenció d'avui a "El Món a RAC1" on versava sobre el vídeo que apareix al Parlament gesticulant ostensiblement i mastegant xiclet.

Aleshores conduïa camí de Figueres i de poc no surto de la carretera quan ha dit que les imatges provenien "d'un partit" i "amb una intenció". No només això, amb l'objectiu de que "la gent tingui tota la informació", ha comentat que sabia qui era l'autor d'aquest vídeo.

Sra. Levy, jo sóc l'autor d'aquelles imatges editades. Efectivament, es tractava d'un pla general on vaig retallar el marge on vostè apareixia i ho vaig fer com a mostra de denúncia i rebuig. Des del meu humil punt de vista, a la cambra s'ha de mantenir certa pulcritud i no m'és agradable observar una representant públic mastegant xiclet d'aquella manera, movent els braços de forma desproporcionada i llençant comentaris a l'aire en plena intervenció del encara aleshores president de la Generalitat, Artur Mas. No era la meva intenció fer-la sortir "horrorosa" ni "demacrada", és més, la considero una persona atractiva. Estarem d'acord en que en sis hores de debat poden passar moltes coses, però dels 135 diputats que té el Parlament vostè era l'única que es comportava d'aquella manera (almenys en aquell dia que ho vaig estar seguint).

Dit això, sento decebre-la però no sóc de cap partit polític. Molt menys de CDC com ha semblat insinuava. No només això, des de l'entrada de CiU al govern de la Generalitat el 28 de novembre de 2010 que no puc optar a les subvencions de mitjans digitals perquè han canviat les bases i ja no compleixo els requeriments. Suposo que si fos el meu partit, ho tindria "xupat" i ara mateix estaria muntat en el dolar (que no és el cas).

En un altre ordre de les coses vostè ha parlat sobre "fotografies de companys que tanquen els ulls o esternuden" i com ha estat víctima de "masclisme" dient-li que si va "lletja" o està "adormida". En això li donaré tota la raó, no puc afegir més. Una fotografia no és més que una imatge estàtica i és molt senzill de manipular per deixar algú en evidència falsament. Però un vídeo, és un vídeo.

Sra. Levy, si algun dia fa acte de presència per Girona està convidada a un cafè. Sempre i quan vulgui asseure's a taula amb el poca-solta que va editar el vídeo.

Atentament,

Marc Estarriola Prujà