En Josmar i jo

Darrerament quan fas una entrevista de feina o coneixes algú ja no et quedes satisfet amb realitzar quatre preguntes a la persona en qüestió. Allò típic de "què t'agrada fer?", "on has viscut?" i bajanades d'aquest estil. El que avui es porta és "googlejar". Siguem honestos, qui no ha cercat mai el seu nom a Google per veure què hi sortia? Jo ho he fet i apareixen unes 10.000 entrades relacionades amb la meva persona. Suposo que resulta exagerat però la majoria són enllaços a articles que vaig redactar de quan treballava al Diari de Girona.

El que més mals de cap m'ha portat és la meva suposada relació amb el cantant de Girona, Josmar. Només cal fer una cerca ràpida per trobar la relació entre l'artista (conegut popularment com "El gatito de Gerona") i jo. En una web anomenada "Deu Vos Guard" hi resa el següent dins una entrada publicada el 5 de novembre de 2005: "Josmar va aparèixer al mític programa “El Semáforo” cantant Angel Girl, i els amics de “Malalts de Tele” van passar el tall a la secció de l’Albert Om. El tema va agradar tant, que el van portat a TV3 per representar a Catalunya Eurovisió amb la mundialment coneguda cançó "És super fort". Aquesta cançó, lletra de Marc Estarriola, va estar en boca de tot Catalunya".

Que? Com us heu quedat? Doncs jo igual. La veritat és que la història es remunta a temps "ancestrals", més concretament de la meva etapa d'estudiant a l'IES La Garrotxa d'Olot. Aleshores aquesta cançó era tot un himne pels joves i molts anaven de cul cercant la lletra per Internet. Un company de classe em va demanar si la podia transcriure i jo, molt amablement ho vaig fer. Aquest company (que va deixar de ser-ho, ara entendreu perquè), va enviar la cançó als principals servidors d'emmagatzematge de transcripcions musicals i, al final, hi va afegir "Gràcies a Marc Estarriola per la lletra", com es pot veure en aquest enllaç.

Aquella va ser la meva sentència. Des d'aleshores se m'ha relacionat amb Josmar i "És super fort", malgrat mai he tingut l'ocasió de conèixer personalment aquesta "bèstia parda" del món de la música ni molt menys composar una sola cançó.

Josmar, si llegeixes això posa't en contacte amb mi, que et convido a un cafè!