Només per a que quedi escrit...

En set o vuit anys, potser deu ...- i encara que en siguin 20, no serà per menys vergonya dels que ara ens ho neguen-, el TAV passarà per Salt (el faran passar per Salt).

De la mateixa manera que la variant de la N II ha acabat passant per l'Autopista (evidenciant que els únics que no estaven pel progrés de la ciutat -sinó pel de les seves butxaques i interessos- eren els que varen permetre i promoure la destrossa de la Vall de Sant Daniel), i que, si ho permetem, ens acabaran destrossant es hortes de Santa Eugènia amb el Pont de "La Nestlé" (o d'en Guixeres) per -suposadament- "alliberar" la pressió de trànsit que ara suporta la Frontissa del Güell (pressió creada expressa i artificialment pels que manen ara i sempre amb la col.locació d'un McDonald's i el Lidl).

De la mateixa manera que el Call Jueu de Girona va molt més enllà de ser una redescoberta i millora del casc antic i històric de Girona i també va ser un cas clar de mobbing social i immobiliari dels que deien estimar Girona ( no pas més que les seves butxaques) i si no que ho preguntin als ex-veïns de la zona...

De la mateixa manera, deia, el TAV acabarà passant per Salt.

Donant-nos la raó als que no volíem que ADIF i Foment ens destrossés " la nova centralitat" amb la complicitat dels que, altra cop, compleixen -exclusivament- els seus propis propòsits.

Ens deixaran el Parc Central fet el #NyapCentral que hem denunciat des de la #zonazero que sempre ens han fet sentir.

I d'aquí a set o vuit anys, potser deu (encara que en siguin 20!!) aconseguiran que siguin els propis veïns els que demanin - exigeixin- que hi facin el que vulguin , com vulguin i al cost que vulguin, per tapar la merda en que hauran deixat convertit el que abans coneixíem com a Parc Central (i que el " projecte ferroviari" va pensar exclusivament per a suportar edificis) .

Edificis o "equipaments" que acabarà fent "qualsevol" que posi damunt la taula " de la ciutat" -i privades, diria- que ens vendran com a necessaris, com a única opció, o -fins i tot- com a exigència ciutadana!

Hauran fet l'estació soterrada més gran d'Europa perquè uns necessitaven vots i altres es pensaven repartir guanys fàcils.

Però el TAV acabarà passant per Salt!

Quina #AVEMerda!!!