Merda!

Bé, ja porto quatre anys vivint als EUA, més concretament a Las Vegas. Moltes coses bones m'han passat però avui no parlaré dels meus èxits si no dels problemes col·laterals que comporta viure en un país on es menja pel cul (comparat amb la nostra rica i saludable dieta mediterrània, està clar).

El cas és que tres mesos enrere vaig començar a tenir problemes d'estómac. Indigestió, acidesa, etc, per culpa del menjar basura americà. Aleshores, per recomanació d'una "amiga" (Brenda, Fuck you) vaig decidir fer-me una neteja al còlon! Explicaré en que consisteix pels que no hi estiguin habituats: El tractament no és altra cosa que netejar l'intestí, introduint aproximadament 20 litres d'aigua calenta… pel cul!

Aquí va la meva experiència. Em van ficar en una habitació on hi havia una espècia de llitera inclinada amb un forat al centre. Em van despullar de cintura per avall per tombar-me a la llitera i la infermera (o el que fos), em va donar vaselina i un tub. En aquell precís instant va ser quan em vaig dir "Mateo…. que collons fas aquí?". Em vaig ficar el tub (brometes les justes amb això) i aleshores la infermera va obrir la clau de pas de l'aigua. Just en aquell moment vaig notar l'aigua calenta entrant pel meu cos. Em va dir la noia que tan bon punt ho notés fes força (com si anés al WC amb diarrea) però és clar, no podia fer-ho amb ella al davant. No puc "cagar", parlant clar, davant de ningú. Ella aleshores va començar a posar-me tovalloletes calentes a la nuca i els peus i jo em sentia com un globus ple d'aigua. Crec que fins i tot els ulls se'm sortien de les òrbites. Quan se'n va adonar em va preguntar si volia que sortís de l'habitació i jo, sense ni poder parlar, vaig moure el cap afirmativament. En el precís instant que va sortir per la porta vaig apretar amb totes les meves forces, ja que pensava rebentaria com el llangardaix de Jaén (mai vaig entendre aquesta dita). En aquell moment vaig notar alguna cosa calenta lliscant per les meves cames avall i vaig dir "merda, tan apretar s'ha sortit el tub i estic de merda fins el coll!" Aleshores vaig prémer el botó per trucar a la infermera i li dic en el meu anglès el que abans he pensat.

Ella em va dir que no, que tot el que passa és normal i que ho pot veure tranquil·lament a través del tub transparent el qual, paral·lel a la llitera, el pots veure tu mateix i observar com per dins hi circula tot el que surt del teu cos. Mitjançant un retrovisor instal·lat a la paret també se't permet comprovar que el tub no s'hagi sortit del forat i que és aigua el que corria per les meves cames. Aleshores vaig respirar a fons, transpirava suor, em feia mal el cap i l'estomac, em quedaven encara 45 minuts d'anar apretant cada dos minuts.

Finalitzat el llarg procés de cagar, l'aigua sortia clara del meu cos. Em vaig assecar, vestir, prendre una sopa de verdures que em van donar, pagar i marxar. Aleshores a la meva ment va aparèixer la famosa frase del nostre estimat Fernando Fernán Gómez que va dir: "A la mierda! Váyanse a la mierda!"