Un dia rutinari a Las Vegas

Hola amics/gues, us escriu el reporter figuerenc des de Las Vegas. Ja són més de dos anys vivint en aquesta increïble, diferent i extravagant ciutat. Al principi em deia a mi mateix que, acostumat a terres catalanes, em seria impossible acostumar-me a viure aquí. Doncs no, un s'acostuma a tot. És com viure dins un gran parc temàtic, un Port Aventura gegant on les 24 hores del dia els 7 dies a la setmana la ciutat no descansa ni un minut.

Quina manera tenen aquí de fer córrer els diners, que brutal és la competència per cridar l'atenció del client, fet que porta a la creació de grans hotels, immensos Night Clubs, piscines tremendes i shows espectaculars. Com aquí li diuen: Entertainment life.

Vull explicar alguns detalls per tota aquella gent que ha vingut i no ho han vist o bé per aquells que mai vindran i volen saber com de boja es torna a l'estiu la capital mundial de l'entreteniment. He de dir que les piscines per adults es converteixen en grandioses discoteques a l'aire lliure. Música 'a tope', alcohol a rebentar i gent ballant dins i fora de l'aigua. He arribat a veure persones practicant sexe a la llum del dia envoltats de milers de persones i he observat al típic 'guiri' vomitant dins la piscina degut a l'immensa borratxera que portava al damunt. Posteriorment el personal del local manava desallotjar la piscina per ser netejada ràpidament.

Hi ha alguns hotels que tenen una part de la piscina anomenada 'piscina europea', on hi pots practicar 'top less', un fet mal vist a EUA (doble moral americana… és un tema a part). En fi, que la festa boja comença a les piscines per després donar pas a sopars dins meravellosos i caríssims restaurants.

Després arriba el moment d'anar a veure algun espectacle. Recordin que Cirque Du Soleil té el monopoli de l'entreteniment a Las Vegas, amb set grandiosos shows i un vuitè que arribarà l'any vinent en homenatge a Michael Jackson. Tema a part són els concerts dels grans del món de la música actual. La setmana passada va actuar Sting al MGM tot i que també hi han artistes espanyols com Julio Iglesias, Hombres G, Andrés Calamaro,… entre molts d'altres que passegen pel Mandalay Bay.

La festa, com no havia de ser d'altre manera, acaba com ha començat: dins un Night Club amb la música a tope, alcohol a rebentar i gent ballant dins i fora de la piscina. I és que els Clubs més prestigiosos de Las Vegas tots tenen piscina.

Així és un dia a Las Vegas per un turista…. amb diners, és clar, perquè a Las Vegas sense diners és com anar a Port Aventura amb 5 euros per passar tot el dia.