Tres coses que tothom ha de fer abans de morir

Segons un estudi de la Universitat de Sant Joan les Fonts, hi ha tres coses que tothom ha de fer abans de morir si vol anar al cel. Un grup de 5.000 voluntaris d’arreu del món van ser sotmesos a dures proves vitals per aconseguir saber quines eren aquestes tres coses.

La primera prova que van haver de passar consistia a menjar xocolata durant 12 hores seguides, sense parar; pocs van aguantar més de mitja hora. El rècord el va obtenir una dona que tenia la regla i feia 5 anys que estava a dieta, va estar 8 hores seguides menjant xocolata.

La segona prova consistia a opinar sobre temes que no controlessin. Per exemple, se li va demanar a un polític que opinés sobre com s’ha d’administrar un estat.

La tercera prova, una de les més dures, consistia a posar-se al lloc de l’altre. La majoria de la gent va dir que no volia seguir i va marxar. Els pocs que es van quedar es van haver de posar a la pell d’una persona que demanava ajuda perquè no arribava a final de mes. Tots els voluntaris que quedaven van mirar cap a una altra banda. Només un d’ells es va posar a la pell d’aquella persona i va morir pocs minuts després.

Després de més de 200 proves, tots els científics que participaven en aquell assaig clínic van acordar que aquestes eren les 3 coses que tothom havia de fer abans de morir si volia anar al cel:

  1. Comprar 50 paquets de paper higiènic (si pot ser de doble capa) i uns 40 o 50 litres d’oli de gira-sol, per si de cas.
  2. Penjar 300 fotos a Instagram rient i passant-s’ho bé amb molta gent.
  3. Fer esport durant 10 hores al dia i, si pot ser, trencar-se algun lligament.