Ens n'anem de festa

Ja és oficial, la nit d'aquest dijous dia 7 d'octubre del  2021, ens deixen sortir de festa, altre cop, fins a les 5 de la matinada (i al cap de setmana fins a les 6!!). L'oci nocturn is back. La felicitat de la població brotarà de nou, els negocis d'oci nocturn recuperaran tots els diners que han perdut durant aquest llarg i feixuc període de caos i tots serem feliços i menjarem anissos.

Tots aquells moments d'angoixa (quan se'ns prohibia ser al costat dels familiars, que s'estaven morint sols a l'hospital, envoltats d'éssers amb escafandres mèdics; quan se'ns prohibia assistir a l'enterrament dels nostres familiars més propers, etc.) han quedat enrere gràcies a la reobertura de l'oci nocturn.

L'única condició que ens posen per poder gaudir de la felicitat absoluta a les discoteques i als bars musicals és que tinguem el passaport Covid (o que ens hàgim fet una prova diagnòstica amb resultat negatiu) i que portem el morrió, perdó, la mascareta (volia dir) posada. Això sí, us la podeu treure un moment per veure-us el Campari o l'aigua amb gas, però abans no torneu a agafar aire us l'heu de tornar a posar, eh! Que ja ens coneixem! El que no m'ha quedat massa clar, als articles que he llegit, és si estarà permès lligar i introduir la llengua a la boca d'algú altre sense haver-nos de posar un preservatiu a la llengua. Crec que, si fas quatre tombarelles, 3 llengots i et fiques un dit el cul, quedes protegit durant 5 minuts de qualsevol virus que volti a prop teu i se't permet fer un petó a la galta d'algú si no excedeixes aquests 5 minuts.  

I, ja per acabar, us volia dir que, segons unes filtracions que hi ha hagut a la perruqueria del meu barri, he pogut saber que s'està intentant implementar, paral·lelament al passaport Covid, un passaport per evitar els desenganys sobtats on es detallarà el nivell d'halitosi de cada individu i el buquet de la seva suor. Si això s'arribés a implementar finalment, acabaríem per fi amb la fam al món i aconseguiríem una societat molt més justa que la que hem tingut fins ara.