Reobre la disco Chic de Roses després d'anys tancada i els mossos la precinten l'endemà

Es van detectar diverses deficiències en matèria de seguretat

Agredolça inauguració de la discoteca Chic de Roses (Alt Empordà) que només ha pogut estar un dia en marxa després de la seva inauguració d'aquest dijous un cop que els Mossos d'Esquadra han certificat diverses deficiències en matèria de seguretat i han procedit a precintar el local l'endemà mateix.

Els propietaris de l'establiment van rebre durant la jornada inaugural la visita de la policia catalana que va observar com no funcionava la mànega antiincendis ni tampoc el generador elèctric d'emergència segons assenyala el digital Vila de Roses. Després d'advertir-los que calia arreglar aquestes carències l'endemà al matí es van tornar a desplaçar fins a la discoteca i van observar que tot seguia igual, per la qual cosa van procedir a precintar el local.

Un comunicat emès per Chic assegura que es posaran al dia d'aquestes deficiències i tornaran a obrir el dissabte 20 d'abril. Amb tot, expliquen que retornaran els diners de totes aquelles persones que havien adquirit entrades per aquest cap de setmana.

Nebulossa per sorpresa

La nit inaugural del dijous va comptar amb la presència del duo Nebulossa que representarà Espanya a Eurovisió amb el tema 'Zorra'. La direcció de la discoteca assegura que accions com aquesta seran habituals i cada dissabte hi haurà la presència d'un grup sorpresa a partir de la 1:30h de la matinada.

La discoteca Chic va inaugurar per primera vegada ara farà 44 anys i des d'aleshores s'havia convertit en un dels referents nocturns a l'Alt Empordà. Posteriorment, va canviar de mans i va viure èpoques convulses amb obertures i tancaments permanents.