Operatiu de Guàrdia Urbana i policia espanyola a Figueres contra el tràfic de drogues transfronterer

L'acció va tenir lloc el passat 19 de setembre

La setmana passada es va produir al voltant del terme municipal de Figueres una actuació dels cossos i forces de seguretat de la Guàrdia Civil i el Cos Nacional de Policia contra el tràfic de drogues transfronterer.

Les actuacions es van portar a terme al conjunt de l'entorn de la ciutat de Figueres a través de controls policials a la carretera de Llers i a la carretera N-II amb la seva intersecció amb la sortida 3 de l’AP-7, amb tres patrulles de la Guàrdia Civil i dues patrulles del Cos Nacional de Policia.

Les actuacions del Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil s'emmarquen en els compromisos acordats en la Junta de Seguretat Local extraordinària que es va fer a Figueres el passat 19 de setembre, després del tiroteig que es va produir a la ciutat.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Pere Casellas, ha destacat que "després de l'última Junta de Seguretat Local, des del Govern municipal treballem perquè Figueres i el territori es beneficiïn d'una major col·laboració de les forces de seguretat presents a la ciutat per donar resposta a una problemàtica transfronterera".