'Miss Dalí' de Ventura Pons enfila la recta final del rodatge a Figueres

L'equip ha rodat a la Rambla l'audició de dues sardanes

El rodatge de la pel·lícula de Ventura Pons 'Miss Dalí' encara aquesta setmana la recta final de la segona i última part del film, que gira entorn d'Anna Maria Dalí i la seva relació amb l'artista surrealista.

Figueres és l'escenari de les darreres escenes de la cinta. Des d'aquest dilluns i fins el vinent, es rodarà l'etapa dels anys 20 i 30, l'"arcàdia feliç" de la família. La gravació ha suscitat molta expectació aquest dimarts a la Rambla, on s'ha rodat l'audició i representació de dues sardanes.

La primera, recrea un episodi on Salvador Dalí és un nen i el seu pare, gran amant d'aquesta dansa, el porta a escoltar-ne acompanyat de la seva germana. La segona se centra en l'any 1925, quan el Dalí pare dedica una audició a l'amic del seu fill, Federico García Lorca, en una de les seves visites a la ciutat.

La resta del rodatge continuarà aquests dies a la casa on va viure el geni, al carrer Monturiol. La previsió és que la pel·lícula s'estreni a les pantalles catalanes el proper mes de desembre.