Disparen contra un autobús de la L1 al barri de Sant Joan de Figueres

El servei s'ha interromput en aquesta zona mentre s'aclareixen els fets

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'impacte d'un projectil en un bus de la L1 que circulava pel barri de Sant Joan, a Figueres (Alt Empordà). Els fets van passar dilluns al vespre quan el vehicle es dirigia a la zona de la residència Els Arcs. Va ser aleshores, quan algú va disparar un tret –tot apunta que amb una escopeta de balins- contra el vidre d'una de les finestres i el va esquerdar.

Segons avança el setmanari l'Empordà i han confirmat fonts municipals, la policia va demanar a l'Ajuntament interrompre el servei de forma cautelar mentre es feien les tasques d'investigació per intentar esbrinar què va passar.

Mentrestant, els busos acaben el seu itinerari uns metres abans, a la parada de les Pedreres, al carrer Avinyonet. Es dona la circumstància que a la zona hi ha càmeres de videovigilància.

Aquesta no es la primera vegada que hi ha incidents en aquest barri. Fa uns mesos, Guàrdia Urbana i Mossos van acudir al barri del Bon Pastor per un avís de foc en un contenidor i, un cop allà, els van disparar balins i altres projectils, a més d'algunes pedres.