Detingut el conductor responsable del doble atropellament mortal a Roses

L'home, veí de Figueres, ha donat positiu en el control d'alcoholèmia

La Policia Local de Roses (Alt Empordà) ha detingut el conductor que ha atropellat mortalment un matrimoni francès aquest dissabte. L'arrestat ha donat positiu en el test d'alcoholèmia i negatiu en el de drogues, que li han fet els agents després de l'accident.

Els fets han passat pels volts de les tres de la tarda a la Ronda Ferran Cufí – coneguda com la ronda de circumval·lació -. El matrimoni, de nacionalitat francesa, creuava per un pas de vianants quan el conductor els ha atropellat. Segons fonts consultades per aquest diari, un vehicle s'ha aturat perquè el matrimoni creués i el conductor implicat s'hauria col·locat en un carril paral·lel per avançar i no ha pogut evitar el xoc.

La dona, de 68 anys ha mort a l'acte i l'home una hora i mitja després, com a conseqüència de les ferides provocades pel xoc. De moment, l'arrestat ha quedat custodiat per la Policia Local de Roses i s'espera que demà passi a disposició judicial a Figueres, per respondre d'un doble homicidi imprudent. El lloc on ha passat és una carretera amb tres carrils, dos de sortida i un d'entrada. El detingut és un veí de Figueres de 40 anys.