Mor un matrimoni en un doble atropellament a Roses

L'accident ha tingut lloc al tram urbà de la GI-610

[ACTUALITZAT 18:01h] Una dona i el seu marit han mort en un doble atropellament aquest dissabte a Roses (Alt Empordà). Els fets han passat pels volts de les tres de la tarda a la Ronda Ferran Cufí – coneguda com la ronda de circumval•lació -. El matrimoni, de nacionalitat francesa, creuava per un pas de vianants quan un conductor els ha atropellat.

Els fets han tingut lloc dins el tram urbà de la GI-610 que uneix Roses amb Palau-Saverdera, prop de la rotonda d'accés al Mas Mates. Segons fonts consultades per aquest diari, un vehicle s'ha aturat perquè el matrimoni creués i el conductor implicat s'hauria col•locat en un carril paral•lel per avançar i no ha pogut evitar el xoc. Es tracta d'una carretera amb tres carrils, dos de sortida i un d'entrada. El conductor responsable del sinistre és un veí de Figueres de 40 anys.

Fins a l'accident s'hi han desplaçat agents de la Policia Local de Roses, Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i també l'helicòpter medicalitzat que ha traslladat l'home amb un pronòstic molt greu a l'hospital Josep Trueta de Girona on posteriorment ha mort.