Troben l'home de 64 anys perdut a l'Estartit amb clars símptomes d'hipotèrmia

Josep Guzmán ha estat localitzat per l'helicòpter de Salvament Marítim

L’home, que s’havia perdut mentre buscava bolets amb la família per la zona de l’Estartit, ha estat localitzat inconscient a prop d’un penya-segat de l’antiga base militar americana (Loran), però amb constants vitals i amb una hipotèrmia lleu. Ha estat evacuat amb l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’hospital Josep Trueta de Girona.
 
En l’operatiu de recerca d’avui, que s’ha reprès a primera hora, s’han mobilitzat 14 dotacions terrestres i una d’aèria dels Bombers de la Generalitat, entre les quals la unitat canina de Bombers, membres del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) i de les unitats de muntanya i subaquàtica del Grup d’Actuacions Especials (GRAE). Així mateix, també s’han activat Mossos Esquadra, amb la seva unitat canina i la seva unitat subaquàtica, efectius de la Policia Local i del Sistema d’Emergències Mèdiques. 

La recerca de Josep Guzmán es va iniciar a través de les xarxes socials, més concretament a Facebook i a Twitter on s'ha pogut fer un seguiment de les darreres informacions amb l'etiqueta #oploran. Ha estat precisament a través d'aquest canal que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha comunicat aquest matí la troballa del boletaire que va desaparèixer la tarda del dimecres.

Sense rastre de Baltasar Rodríguez

El boletaire de Sarrià de Ter que va desaparèixer la setmana passada a Campdorà encara no ha estat localitzat. El consistori del municipi ha decidit organitzar una nova batuda per aquest dissabte que comptarà amb voluntaris del municipi.