Quatre encaputxats roben en una farmàcia de Blanes i escapen de la policia

Se'ls va perdre el rastre a Tordera

Quatre encaputxats han robat aquesta matinada en una farmàcia de Blanes (Selva) després d'encastar una furgoneta contra l'aparador de l'establiment.

Els fets han tingut lloc pels voltants de quarts de dues de la matinada al barri de Ca la Guidó, moment en que diversos veïns han alertat a la Policia Local del municipi. Quan els agents han arribat els lladres just acabaven d'escapar en direcció a Tordera, iniciant una persecució que també va comptar amb la col·laboració de la Policia Local de Tordera, Malgrat de Mar i els mossos d'Esquadra.

Els lladres, un cop dins la població del Maresme, han topat frontalment contra un cotxe patrulla de la Policia Local de Tordera que els havien barrat el pas a la zona del Mas Morai finalment, a l'altura de Can Bartolí, s’han escapolit a peu camp a través, perdent-ne la pista. Dins el vehicle hi havia la caixa registradora que havien robat.

Segons ha pogut saber la policia blanenca, el vehicle va ser robat ahir al matí a Figueres (Alt Empordà). La furgoneta –de la marca Mercedes-Benz i model Sprinter, de grans dimensions- té les plaques de la matrícula de nacionalitat alemanya.

L'establiment havia iniciat la seva activitat comercial fa uns mesos.