'Operetta': un desplegament d'humor, talent, passió i diversió

Cor de Teatre meravella al Municipal de Girona interpretant importants òperes acapella

Cor de Teatre són únics, no és necessari adornar-ho amb més adjectius. La seva actuació d'ahir ho va deixar clar al deixar bocabadat el public del Teatre Municipal de Girona que durant una hora i quart va quedar impressionat de la qualitat de les seves veus i una tècnica perfecte. Amb molt d'humor, passió i ofici van interpretar un total de quinze peces d'òpera tan conegudes com 'Aida' de Giuseppe Verdi, 'Carmen' de Georges Bizet, 'La flauta màgica' de W. Amadeus Mozart i 'Tannhäuser' de Richard Wagner, entre d'altres.

Mesos enrere Catalunya va rebre la visita dels "Voca People", una formació de renom internacional que interpreten cançons populars acapella. Ahir Cor de Teatre va demostrar que superen amb escreix els artistes Israelians, no només per la qualitat de les seves veus si no, també, per una posada en escena impecable, original i divertida. Els gags desborden originalitat i humor per tots costats; una diva desgraciada en l'amor, un sofert ciclista que competeix al Tour de França, la història d'amor entre dos empleats de la neteja en una estació de Renfe i el concert d'una orquestra són alguns d'ells.

'Operetta' és un espectacle recomanat per a tota la família que caldria veure, com a mínim, un cop a la vida. És, a més, una bona eina per introduir l'òpera als més menuts de la casa, que gaudiran d'allò més amb els gags que Jordi Puntí ha dirigit. 'Operetta' es pot tornar a veure avui diumenge a les sis de la tarda i a les vuit del vespre. A partir d'aquí l'espectacle es trasllada al Teatre de Bescanó on hi actuaran el 26 de novembre a les nou de la nit i l'endemà (27) a les sis de la tarda.