Troben dos cadàvers penjats d'un arbre en una zona boscosa de Lloret de Mar

Tindrien entre 20 i 30 anys i correspondria a un noi i una noia

Els dos cadàvers que han aparegut penjats d'un arbre en un bosc de Lloret de Mar (Selva) correspondrien a un noi i una noia, segons les primeres hipòtesis. Vestien roba d'estiu i tenien entre 20 i 30 anys en el moment de la mort. Els Mossos d'Esquadra treballen ara per esclarir-ne la identitat. Tot i que l'autòpsia haurà de determinar les causes de la mort, no es descarta que es tracti d'un doble suïcidi. Un boletaire ha trobat els dos cadàvers, en avançat estat de descomposició en una zona boscosa propera a Can Ballell. Aquesta és la segona troballa macabra que es fa al municipi en poques setmanes. El passat 27 d'octubre, es va trobar el cos d'un jove francès que portava desaparegut des del juny. Un boletaire que caçava bolets en una zona boscosa propera al barri de Can Ballell, on s'hi accedeix a través del carrer Floristes, ha estat qui ha fet la macabra troballa. Pels voltants de dos quarts de dotze del matí, l'home s'ha trobat dos cadàvers que penjaven d'un arbre. Els cossos estaven en avançat estat de descomposició.

El boletaire ha alertat immediatament la policia i els Mossos d'Esquadra d'investigació s'han fet càrrec del cas. Segons ha transcendit, els cossos correspondrien als d'un noi i una noia, d'entre 20 i 30 anys. Els cadàvers penjaven de l'arbre pel coll. Segons avança Nova Ràdio Lloret, a més, tots dos portaven roba d'estiu.

Els agents treballen ara per intentar esclarir-ne la identitat. Per això, els Mossos d'Esquadra intentaran buscar algun document que en faciliti la identificació, entre la roba que portaven i pels voltants de la zona boscosa on han aparegut els cossos. A més, també es revisaran els fitxers de desapareguts.

Els agents d'investigació mantenen totes les hipòtesis obertes i no es descarta que el cas sigui un doble suïcidi, que hauria tingut lloc mesos enrere. De fet, les restes dels dos joves ja s'han trobat en un avançat estat de descomposició. L'autòpsia que es farà als cadàvers també serà clau per conèixer les circumstàncies de la mort.

Segona troballa en poques setmanes

Aquesta és la segona troballa macabra que es fa als boscos de la localitat selvatana en poques setmanes. De fet, el passat 27 d'octubre, un altre boletaire va descobrir unes restes humanes en una zona boscosa de la Fermina. Aquest paratge es troba situat entre els termes de Lloret de Mar i Tossa de Mar (Selva).

El cos, que va aparèixer al sotabosc, es trobava en un avançat estat de descomposició. Els Mossos d'Esquadra van trobar, però, els documents d'identitat i targetes sanitàries entre la roba. Es tractava d'un jove francès de 31 anys, que vivia a Normandia, i que constava com a desaparegut des de principis d'estiu.

L'autòpsia que es va fer al cadàver no va detectar cap indici de mort violenta, com ara ganivetades o trets, tot i que el cos estava tant descompost que no es va poder determinar, per exemple, si hauria mort per asfíxia. De totes maneres, la posició en què va aparèixer el cadàver i la resta d'indicis apuntaven a què es tractaria d'una mort accidental o bé natural.