Dos detinguts mentre robaven en un domicili de Girona

Un d'ells va intentar escapar pel pati de llums

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir dos homes, de 23 i 30 anys, de nacionalitat senegalesa i gambiana i sense domicili conegut, com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Els fets van passar ahir, a dos quarts de nou del matí, quan es va produir un robatori amb força a l’interior d’un domicili del carrer Montseny de la ciutat de Girona.

Quan els agents van accedir a l’interior de l’habitatge el van trobar totalment regirat i amb objectes preparats per endur-se. Durant la inspecció de les diferents estances es van trobar amb un home que volia sortir per la finestra del safareig i accedir al pati de llums. Immediatament, el van treure de la finestra i el van detenir.

Tot seguit van sentir crits al pis de sota on s’estava fent l’actuació i una altra patrulla policial va veure com sortia un segon home i corria escales avall. Tot i l’intent de fugida, els mossos van  aconseguir interceptar-lo i detenir-lo.

Els detinguts, que tenen antecedents, passaran avui dia 3 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.