Bosch comença a construir la 'República del Sí' a Badalona

"L'essència del nostre programa és que nosaltres volem escoltar", ha afirmat el cap de llista republicà en l'acte d'inici de la campanya electoral

"No tenim al·lèrgia a la gent", ha exclamat Bosch, que ha demanat als simpatitzants de la coalició que treballin durament durant els proper quinze dies perquè estan canviant el "rumb" del país. "Tremola García Albiol. Tremola Rajoy. Tremola Duran. Tremola Chacón. Perquè estem disposats a buscar el nostre somni", ha explicat el cap de llista independentista. Un somni que haurà de portar el país a la "llibertat" i a la "justícia social" i que Alfred Bosch ha promès que podrà veure el doctor Moisès Broggi que, amb 103 anys, encapçala la candidatura independentista al Senat.

Alfred Bosch ha dedicat bona part del discurs a criticar el món del 'No', en el qual les retallades socials fan que la situació de molta gent "pengi d'un fil". El candidat de la coalició independentista ha destacat que només a través de la confiança en el país i en els seus ciutadans es podrà sortir de la crisi i crear un futur més just. "Si no perdem la confiança arribarem molt lluny", ha indicat. "Nosaltres estem canviant el rumb del país. Hem començat a sumar i a caminar cap a la independència de Catalunya", ha sentenciat.