L’Espai Gironès acull la presentació del FN Speed Team que participarà al Dakar 2020

S'ha exposat un vehicle durant el cap de setmana

L’Espai Gironès va acollir abans d'ahir la presentació oficial de l’equip gironí FN Speed Team que competirà al Dakar 2020. L’acte s’ha dut a terme a menys d’una setmana de la sortida de l’equip cap a Jeddah, a l’Aràbia Saudita, on donarà començament , el 5 de gener,  la primera etapa del Ral·li Dakar 2020.

La presentació oficial de l’equip, amb seu a Llagostera, ha comptat amb la presència d’un vehicle de les mateixes característiques que els participants al Dakar. Aquest vehicle estarà exposat durant el cap de setmana a l’entrada principal del Centre Comercial.

També hi han assistit membres de l'equip i els pilots Santi Navarro (Sots Campió del Món 2018) , Marc Solà (15è classificat Motos Dakar 2019), Joan Font (pilot Ral.lies Gr.N i Dakar ) i Jaume Betriu (Campió Espanya Enduro). Durant la presentació els assistents han manifestat que afronten el projecte amb “molta il·lusió” i amb ganes de lluitar per acabar en una bona posició. També han  explicat que en els últims mesos l’equip ha treballat a fons per iniciar el Dakar el màxim de ben preparats  i que compten amb un equip “molt competitiu” que té moltes ganes de jugar un bon paper .

El FN Speed ​​Team tindrà presència en tres categories al Ral·li Dakar 2020: SxS, cotxes i motos. L’equip  estarà format per 3 motos i 4 cotxes de competició, amb 2 camions d’assistència i diversos vehicles logístics. Un total de 28 persones formaran part del FN Speed Team.

La presentació oficial de l’equip gironí a l’Espai Gironès ha anat a càrrec del periodista esportiu i presentador de TVE de el programa Dakar, Marc Martín.
Els pilots han firmat pòsters al nombrós públic assistent.

Des de l’Espai Gironès han manifestat la seva satisfacció per poder acollir a les seves instal·lacions un esdeveniment com el d’avui relacionat amb l’esport de  les comarques gironines