Mor l'anciana de 90 anys que va ser assaltada a casa seva a Sant Jordi Desvalls

Els fets van tenir lloc el 25 de novembre

L'anciana de 90 anys que va patir un assalt violent a casa seva el passat 25 de novembre a Sant Jordi Desvalls, va morir diumenge a l'Hospital Sociosanitari Mutuam de Girona després de no recuperar-se de les ferides causades pels atracadors.

El suposat autor dels fets, un jove de 19 anys amb nacionalitat marroquina i domicili a Salt, va ingressar a presó el 3 de desembre per ordre del jutge.

Els Mossos van detenir el noi, que no té antecedents, l'1 de desembre després d'iniciar una investigació per localitzar l'autor del robatori i l'agressió que va tenir lloc el 25 de novembre. Cap a quarts de vull del vespre, el lladre va entrar per la finestra del domicili de la dona, la va colpejar i la va fer caure a terra.

Un cop dins, va regirar les estances, es va endur un botí de diners i joies i va fugir. La víctima va alertar dels fets a través del sistema de teleassistència de Dipsalut i el SEM la va traslladar al Trueta, on la van atendre per ferides i contusions a la cara. Posteriorment va ingressar al Mutuam on no s'ha recuperat.