Temporada Alta homenatja el poeta Narcís Comadira que celebrarà el seu 70è aniversari

El xef Joan Roca ha ideat un plat per l'ocasió que consisteix en llebre royal al vi de Borgonya

Els directors teatrals Xavier Albertí i Joan Oller han estat els encarregats de desenvolupar el projecte d'homenatge a Narcís Comadira."Han dit que li queden quatre dies de vida i que li havíem de fer", bromejava Oller a la presentació d'ahir al Celler de Can Roca. L'espectacle comptarà amb poemes de Comadira com també amb música de la mà de la mezzosoprano argentina Marisa Martins i Sílvia Pérez Cruz. Tots els detalls sobre què consistirà l'homenatge no han estat desvetllats per "no espatllar la sorpresa" a l'artista, van explicar Albertí i Oller.
 
L'afició a la cuina de Comadira visible a través del llibre "Fórmules magistrals" amb 83 receptes, també es veu reflexada en aquesta iniciativa. El cuiner Jordi Roca ha preparat un plat especialment dedicat a ell; llebre royal al vi de Borgonya, fruit de l'admiració que sent el xef per l'artista. Pel que fa als textos que es recitaran hi participen artistes de la talla de Jordi Boixaderas, Montserrat Carulla, Jordi Figueras, Oriol Genís, Antònia Jaume, Carles Martínez, Julieta Serrano i Lluís Soler.

L'espectacle s'estrena el proper 2 de novembre a les nou del vespre al Teatre Municipal de Girona. Els preus van dels 2 euros fins als 16 l'entrada més cara que es poden comprar a través del ServiCaixa.