Models de bosses per a comprar-te per Nadal i seguir utilitzant després

Et donem les millors idees per aquestes festes

Desembre és el moment de fer compres nadalenques i de regalar. Però a més, toca visitar les botigues de moda per trobar un look que pugui resultar idoni per als compromisos que es presenten aquests dies.

No obstant això, és important comprar articles que puguin continuar servint l'any que entra. Per això, aquí parlarem d'aquests models de bosses que et pots comprar per Nadal, i seguir utilitzant els mesos que ve fins i tot per anar a treballar.

A tot color

D'uns anys ençà, el teixit per excel·lència per Nadal ha estat el vellut. Imperar primer en vestits, passant després a el calçat, i ara li toca a les bosses. Però es tracta d'una peça tan summament versàtil, que pots incloure també en els teus estilismes més casual.

En color daurat

Una bossa daurat pot semblar a primera vista un complement tan sols vàlid per anar molt arreglada a un esdeveniment. No obstant això, amb una mica d'idea i gràcia es pot combinar fins i tot per a un look de dia, com va fer Caroline Daur: amb colors neutres en peces de tipus bàsic.

Amb peces metàl·liques

Paco Rabanne, que va ser conegut com el metal·lúrgic de la moda, va crear una bossa fet a base de peces metàl·liques que al seu dia va suposar una autèntica revolució en la indústria, i que avui en dia, dècades després, segueix inspirant per a la creació de bolsos de fiesta que també poden tenir altres usos.

De perles

Si alguna vegada has pensat que les bosses de perles són una opció tan sols per als mesos d'estiu, t'equivocaves. De fet, tornen amb més força que mai per convertir-se en una opció ideal per als looks més formals per a les festes, i en versions de tota mena. I per descomptat, no has de perdre-molt de vista ja que si, per estiu són ideals també.

Amb granadura i serrells

En aquest cas parlem d'una novetat però que ens dóna la impressió que ha arribat per quedar-se, perquè no pot afavorir més. Barrejar serrells i abaloris a una bossa farà que totes les mirades es giren cap a ell, encara que sigui una versió mini. I per descomptat, pots posar-t'ho pràcticament per al que vulguis.

Minibolsos en animal print de serp

Algunes supermodels han apostat fort per aquest model ja. I és que, com no fer-ho? Amb aquesta bossa pots tant anar a una festa i lluir d'allò més chic, com combinar-ho amb un look senzill per donar un simple passeig.

Fets amb malla metàl·lica

L'hi hem vist la influencer Jeanette Madsen, qui ho va combinar amb uns pantalons de lluentons en color morat. Ella va optar per un minibossa de malla metàl·lica, i el resultat va ser un look de nit per a matrícula. Com va fer ella, pots portar alhora diferents peces brillants per a un estilisme de festa d'allò més original. Durant el dia serà millor que les combinis per separat i amb bàsics.