L’Ajuntament de Girona estrena nou web

El portal municipal canvia d’aspecte després de l’últim redisseny realitzat l’any 2006

Els continguts es distribueixen en tres pestanyes principals: l’Ajuntament (on es pot trobar la informació de les àrees i els serveis municipals), Turisme (on s’accedeix al web de turisme de la ciutat) i Seu electrònica (el portal de gestions i tràmits administratius).
 
El disseny de la nova pàgina inicial (Portada) destaca per la potencialitat d’interacció amb l’usuari, pel disseny més modern i per l’eficàcia del cercador. Entre els elements que cal ressaltar es millora la capçalera principal, on es donaran a conèixer actes, activitats o informacions d’interès general, així com les icones del marge dret que informen sobre l’agenda, el bus urbà, tràmits i gestions, la carpeta ciutadana o el plànol de la ciutat. També s’ha generat un espai per a les notícies destacades, l’agenda i incidències o afectacions que puguin produir-se.
 
El nou disseny del web, que compta també amb un nou gestor de continguts, s’ha pogut realitzar a partir d’un Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local del 2010 de 60.000 €, que l’Ajuntament de Girona va portar a concurs públic i va ser adjudicat a l’empresa Conzentra.