El litoral recull la major part de l'aigua que ha caigut en els dos dies de pluges

Els embassaments catalans estan al 75% de la seva capacitat

A la costa gironina, altres municipis on també hi ha hagut quantitats de pluja destacables són Torroella de Montgrí (Baix Empordà), amb 91 litres per metre quadrat o Cassà de la Selva (Gironès), amb 64,6 litres per metre quadrat.

A banda dels 144 litres de Malgrat de Mar, al Maresme hi ha hagut altres municipis amb quantitats considerables d'aigua, com ara Dosrius, amb 62,3 litres, Cabrils, amb 58,9, o Vilassar de Mar, amb 53,1.

L'àmbit metropolità s'ha vist afectat també per les tempestes, i on s'ha recollit més aigua ha estat a Badalona, amb 55 litres per metre quadrat, i a Barcelona. A la capital catalana, les dades recollides al barri del Raval mostraven quantitats de 52,8 litres.

Resseguint el litoral català cap al sud, altres municipis amb quantitats importants de pluja han estat Cunit (Baix Penedès), amb 51,8 litres per metre quadrat, el Prat de Llobregat (Baix Llobregat), amb 50,3 litres, Viladecans (Baix Llobregat) amb 48,4 litres, o Vallirana (Baix Llobregat), amb 47,6 litres.

Finalment, cal destacar també la quantitat de pluja recollida a Riudoms, al Baix Camp, que ha estat de 69,3 litres per metre quadrat.

Pel que fa a l'aigua recollida als embassaments catalans, val a dir que l'episodi de pluges no hi ha tingut massa repercussió, probablement pel fet que la major part de la pluja ha caigut al litoral. Així, les dades que presenta l'Agència Catalana de l'Aigua aquest dimarts mostren que el volum d'aigua emmagatzemada és el 75% de la capacitat total. Fa una setmana estava dos punts per sobre.