La cadena DIA rescindeix el contracte al supermercat on dilluns van agredir a un client

Les imatges es van tornar viral i els veïns van rebentar la persiana del local

L'agressió a un client en un supermercat de la Bisbal d'Empordà per part dels seus propietaris ja té conseqüències; la cadena DIA ha anunciat que rescindien el contracte de franquícia amb els gestors de l'establiment.

Els fets, que van ser enregistrats en vídeo i es va fer viral a les xarxes socials, van commocionar els veïns del municipi. Segons va poder saber aquest diari, els fets haurien tingut lloc la tarda d'aquest dilluns quan un home va rebre 10 euros de més de canvi en la seva compra. Sense tenir temps de verificar si l'errada de la caixera era certa o no, va començar a marxar quan dues persones de l'establiment se li van abraonar al damunt i el van colpejar.

La gravació, publicada a diverses xarxes socials, va fer reaccionar els veïns que es van apropar l'endemà fins a l'entrada del per concentrar-se i mostrar el seu desgrat amb l'incident. No només això, també la van emprendre contra l'establiment i van rebentar la persiana.

Per la seva banda, el regidor de la CUP a l’Ajuntament de la Bisbal, Pere Maruny, va fer difusió del vídeo a través de la seva compta de Twitter assegurant que “jo a aquest súper ja no hi anava, però espero que no hi vagi ningú mai més”.