Agredeixen un home en un supermercat de la Bisbal i els veïns rebenten la persiana

L'origen seria una disputa pel canvi

El vídeo d'una agressió a un client d'un supermercat de la Bisbal d'Empordà, suposadament a mans dels seus propietaris, s'ha tornat viral en la capital del Baix Empordà i ha encès les ires de molts veïns.

Segons primeres informacions, els fets haurien tingut lloc la tarda d'aquest dilluns quan un home va rebre 10 euros de més de canvi en la seva compra. Sense tenir temps de verificar si l'errada de la caixera era certa o no, va començar a marxar quan dues persones de l'establiment se li van abraonar al damunt i el van colpejar.

La gravació, publicada a diverses xarxes socials, va fer reaccionar els veïns que es van apropar ahir fins al local per concentrar-se i mostrar el seu desgrat amb l'incident. No només això, també la van emprendre contra l'establiment i van rebentar la persiana.

Per la seva banda, el regidor de la CUP a l’Ajuntament de la Bisbal, Pere Maruny, va fer difusió del vídeo a través de la seva compta de Twitter assegurant que “jo a aquest súper ja no hi anava, però espero que no hi vagi ningú mai més”.