Tot a punt per la segona edició del concurs de fotografia de les Fires de Girona via Twitter

Girona es posiciona com una ciutat referent en l’ús de les xarxes socials

Des del primer dia que comencin les Fires, el divendres 28 d’octubre, fins l’últim, el diumenge 6 de novembre, els usuaris de Twitter que ho desitgin poden concursar si envien la seva foto i situen en el text el hashtag o etiqueta #FiresGirona.

Arran de la iniciativa d’Anna Codina i Eduard Batlle amb la marca Catalunya Valley va néixer a Girona l’any 2010 el primer concurs de fotografia a través de la xarxa de microblocs Twitter per promoure a internet els actes de les Fires i Festes de Girona. D’aquesta manera, Girona s’ha convertit en una ciutat pionera a Catalunya i l’Estat en la promoció d’un concurs amb aquest esperit 2.0: de promoció de la ciutat a la xarxa i de participació ciutadana.

El jurat

Les persones que conformaran el jurat d'aquesta segona edició està format pel guanyador de l'any passat, Pere Hosta; el fotoperiodista Pere Duran; la directora del Punt de Benvinguda de Girona, Rosa Duran; el presentador del programa "La Segona Hora" de RAC1, Quim Morales i, finalment, el periodista i director d'AraGirona.cat, Marc Estarriola.