S'esfondra part del sostre d'uralita d'una església pentecostal de Girona

Un home de 86 anys, una dona de 26 i una nena de 4 han resultat ferits i han estat traslladats al Trueta

Segons fonts dels Mossos d'Esquadra, l'home de 86 anys d'edat i propietari de local estava caminant pel sostre, fet d'uralita, per tal de netejar les canonades. Sense voler ha trepitjat una part "que no tocava" i ha caigut al buit. Els Mossos d'Esquadra estan agafant declaracions del propietari i s'obriran diligències per tal d'esclarir com han succeït els fets. 

Segons diversos testimonis de l'accident, que han volgut mantenir-se en l'anonimat, l'home de 86 anys, propietari del local, estava fent reparacions a la teulada de l'edifici quan ha caigut per un petit forat, de la mida d'una persona. Al caure, ha tocat a una nena de 3 anys que es trobava dins del local. Segons els veïns, l'església fa cinc anys que està en funcionament i té llicència de l'Ajuntament com a centre de culte tot i que han criticat que, a la pràctica, l'església s'utilitza com a centre cívic on els assistents realitzen festes sobretot els dissabtes i diumenges al migdia i entre setmana a les 8 o 9 del vespre. Els veïns han destacat que en el local s'hi reuneixen persones provinents de països llatinoamericans com Colòmbia o Hondures i també catalans. 

Segons fonts de l'Hospital Trueta de Girona on han estat portats els ferits, l'home de 86 anys podria ser donat d'alta en les properes hores i la nena, de tres anys d'edat, està fora de perill però seguirà ingressada a l'hospital en estat d'observació. També ha hagut de ser ingressada la mare de la filla, de 26 anys d'edat, que ja estat donada d'alta. Tots ells han patit policontusions.

Els veïns es queixen de la ubicació del centre

Segons els veïns de la zona que han volgut mantenir-se en l'anonimat, l'església 'Pentecostal Unida en Europa' causa moltes molèsties ja que tot el local està insonoritzat menys el sostre. Els veïns han comentat que s'acostumen a realitzar festes o reunions dins del local i que algunes vegades han tingut que avisar a la Policia Municipal quan les festes s'han allargat més tard de les 10 de la nit. Altres veïns s'han mostrat més crítics i han comentat que "estan farts" de les reunions i actes que l'església porta a terme dins del local.