Dos Policies Nacionals fora de servei salven una anciana que havia caigut a casa seva a Figueres

Els agents estaven fent esport quan van sentir crits d'auxili

Dos agents de la Policia Nacional fora de servei salven una dona gran que havia caigut per unes escales de casa seva a Figueres i estava semiinconscient. Els fets van passar el 4 de desembre quan els policies estaven practicant esport.
A l'alçada del carrer Sant Pau van escoltar els crits d'una dona demanat auxili a la gent del carrer. Els agents es van acostar a la zona i van saber que la dona, que cuidava l'anciana, no podia accedir a la porta de la casa perquè s'havia quedat bloquejada i temia per la integritat de la dona gran perquè tampoc contestava al telèfon. Els agents van contactar amb un veí d'un edifici del costat i, amb el seu consentiment, van accedir al pati interior de la finca saltant un mur de dos metres.
 
Quan van aconseguir entrar a l'habitatge es van trobar la dona estesa a terra enmig d'una gran taca de sang. Els agents van comprovar que havia patit un fort traumatisme al cap i que estava semiinconscient i amb símptomes d'hipotèrmia.

Els policies li van practicar les primeres maniobres d'assistència i la van cobrir de mantes perquè recuperés la temperatura corporal. Paral·lelament, van contactar amb els serveis d'emergències mèdiques. Una ambulància del SEM va estabilitzar la víctima in situ i la va traslladar a l'hospital de Figueres.