Detinguts per robar sis cotxes, dues motos i objectes de valor en onze domicilis i dos pàrquings

Els Mossos els van enxampar mentre traslladaven un televisor de grans dimensions

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Roses, va començar una investigació fins que la nit de l'1 d'octubre una patrulla de paisà va observar a l'entrada d'una pensió de Roses tres persones que caminaven portant una televisió de grans dimensions.

Quan els mossos es van disposar a identificar-los, el nois van fugir corrents del lloc per les escales i el teulat de l'edifici. Tot i això un d'ells va poder ser detingut allà mateix i es va recuperar la televisió.

Els agents van comprovar que l'aparell de televisió l'havien sostret de l'interior d'un domicili, d'on també havien robat un vehicle. Tot seguit, els Mossos el van localitzar i recuperar. A continuació, es van poder identificar els altres dos autors dels fets: un menor d'edat i el dia 5 el major d'edat, Soufiyan K., de 19 anys d'edat, nacionalitat marroquina i veí de Roses.

La investigació va continuar i, durant els dies posteriors, els agents van poder recuperar la totalitat dels vehicles robats, els sis cotxes i les dues motos. Es dóna la circumstància que un dels vehicles estava valorat el 80.000 euros. Els objectes recuperats i els vehicles es van tornar als seus propietaris.

Els dos menors es van informar dels fets a la Fiscalia i es van posar a disposició dels seus tutors legals. El major d'edat va passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres que el va deixar en llibertat amb càrrecs.