La Federació d'Hostaleria celebra que Ryanair no tanqui la base de Girona

Escudero diu que la companyia ha fet "molt" per l'aeroport

La Federació d'Hostaleria de les comarques gironines celebra que Ryanair no tanqui la base de l'aeroport Girona-Costa Brava i ho qualifica de "gran notícia". El seu president, Antoni Escudero, assegura que la companyia "ha fet molt" per aquestes instal·lacions que "va agafar quan no eren res" i diu que tots els sectors de la província han de "reconèixer" que ha marcat un "abans i un després".
L'aerolínia ha arribat a un acord amb els treballadors per evitar el tancament després que la majoria hagin acceptat passar de fixos a fixes discontinus. Una situació que implicarà que hauran d'estar tres mesos l'any a l'atur. Sobre això, Escudero diu que tenien clar que tot plegat era "un tema intern" de Ryanair amb els sindicats i que "cal ser conscient que a l'aeroport no hi treballava ningú i ara hi treballen més de 100 persones: per tant, hem de ser generosos"
 
En aquest sentit, Escudero diu que "en aquesta vida s'ha de tenir memòria, saber on eres i on ets i, a partir d'aquí, tots ens podem entendre". El president de la federació admet també que, "tot i que amb llums i ombres", Ryanair ha fet créixer les instal·lacions de Vilobí d'Onyar i que "s'hi s'ha arribat a un acord és perquè tots han cedit una mica".

Pel que fa al baixador del TAV, Escudero ho continua reivindicant i diu que hi estan treballant amb totes les administracions implicades. "Hi ha bona sintonia i també tenim un nou director amb qui hem connectat molt bé i crec que pot fer molt per l'aeroport", afegeix.