Dos ferits per ganivetada i un detingut en una baralla al barri de Santa Eugènia de Girona

Els homes anaven visiblement beguts

Dues persones van resultar ferides i una detinguda ahir a primera hora de la tarda a Girona després de barallar-se, ganivet en mà, en ple carrer Montseny del barri de Santa Eugènia segons ha informat Diari de Girona.

Els fets van tenir lloc a l'interior d'un bar pels voltants de la una quan els homes, visiblement beguts, discutien de forma acalorada per la qual cosa van ser expulsats de l'establiment. Un cop fora al carrer, la discussió va prosseguir i un d'ells va treure un ganivet de grans dimensions que va utilitzar contra l'altre persona, ferint-la. Acte seguit, l'agredit va prendre-li l'arma blanca i la va utilitzar contra el seu agressor, també ferint-lo lleument.

Pocs minuts més tard es van desplaçar fins al lloc dels fets diverses dotacions de la Policia Municipal de Girona com també dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El primer dels agressors va resultar detingut.

L'acció ha tingut lloc tres dies després de la baralla amb ganivet que va tenir lloc a Figueres (Alt Empordà) on un menor va apunyalar a un altre en ple carrer.