Joan Carretero: 'És hora d'arribar a acords entre tots els indpendentistes'

El president de Reagrupament fa una crida a al unitat en un article a AraGirona.cat

"Cada vegada hi ha més catalanes i catalans que volem la independència de la nostra nació". Així de convençut es mostra Joan Carretero en el seu article publicat a AraGirona.cat i que demana la unitat de tots els independentistes de cares a aconseguir la llibertat de Catalunya i la seva emancipació d'Espanya. "Ja no és temps només de resistir, ja és l’hora d’atacar, de combatre. És, per tant, l’hora d’arribar a acords entre tots els independentistes, és l’hora de deixar de subsistir com a poble i de guanyar la nostra llibertat. Com hem dit sempre, que el nostre país sigui lliure només depèn de la voluntat de les catalanes i els catalans", ha reblat Carretero.

El president de Reagrupament (Rcat) destaca que els partits independentistes
sempre s'havien situat a l'esquerra del mapa polític català i, durant la Transició, a l'extrema esquerra. "No va ser fins al naixement de Reagrupament que l’independentisme va intentar situar-se en una posició de centralitat i deixar al marge l’eix dreta-esquerra. És a dir, vam considerar, i considerem, que mentre no tinguem la possibilitat de decidir com a poble, mentre no siguem sobirans, és intranscendent que ens barallem per si som més d’esquerres o més de dretes, perquè les qüestions importants es continuaran decidint a Madrid", apunta Carretero.

L'independentista posa com a exemple de partit de centre a CiU, malgrat el critica al dir que és un partit el qual "mai s'arrisca" i que no se sap "a qui serveix" realment.