Un porter de discoteca admet que va intentar matar un home a Lloret llençant-lo al mar

La fiscal rebaixa de nou a tres anys la petició de presó, pena que també demanen defensa i acusació particular

A preguntes de la fiscal, l'acusat, Gheorgita M. S., ha reconegut que va la nit de l'1 de setembre de 2007 va colpejar i donar puntades de peu a un home marroquí fins deixar-lo inconscient per després tirar-lo al mar. El porter de discoteca també ha assentit en el moment que la fiscal li ha preguntat si era conscient que li podria haver causat la mort.

Després de la declaració de l'acusat, la fiscal ha rebaixat la petició de presó per un intent d'homicidi de nou a tres anys de presó. Pena que també coincideix amb la que demanen, després del judici, la defensa i l'acusació particular. A més, també s'ha tingut en compte que l'acusat, de nacionalitat romanesa i 24 anys, ha fet aquesta setmana un ingrés de 200 euros per pagar una part de la indemnització que se li reclama, que puja a 1.650 euros. Per tant, la fiscat ha aplicat un atenuant per reparació dels danys.

Els fets van tenir lloc l'1 de setembre del 2007, a les quatre de la matinada, quan l'acusat va mantenir una discussió amb Abdelkader H. a les portes de la discoteca on treballava de porter. Posteriorment, Gherogita M. S. el va seguir fins a la platja, a la zona de Sa Caleta, al passeig marítim de Lloret de Mar (Selva). Allà va començar a clavar-li nombrosos cops de puny i cosses, algunes de les quals al cap.

A causa dels cops, la víctima va quedar inconscient i el porter va arrossegar-lo per la sorra fins deixar-lo, de bocaterrosa, dins l'aigua. Abdelkader H. va quedar en aquesta posició, inconscient, fins que el van trobar dues persones que el van treure de l'aigua. Posteriorment es van desplaçar fins al lloc dels fets una dotació policial i l'assistència mèdica.

El ministeri i les altres parts demanen una indemnització de 1.650 euros en matèria de responsabilitat civil. El judici ha quedat vist per a sentència.