Atropellen a Girona el ciclista Mathias Norsgaard de l'equip Movistar

El jove de 22 anys pateix doble fractura de tíbia

El jove danès Mathias Norsgaard, de l'equip Movistar, ha patit una doble fractura de tíbia després de ser envestit per un cotxe mentre s'entrenava a Girona, segons ha explicat ell mateix en declaracions a la cadena de televisió danesa TV2.

Norsgaard, de 22 anys, és un dels joves fitxatges de Movistar per a la campanya 2020 després de les sortides del colombià Nairo Quintana i de Mikel Landa. Fruit de l'accident haurà d'estar sis mesos de baixa després de ser operat abans de poder debutar amb l'equip espanyol.

L'accident, segons va relatar, va tenir lloc quan un cotxe el va colpejar mentre intentava entrar en un aparcament. Just en aquell moment el corredor passava per allí després d'acabar un entrenament i va sortir rebotat. "No vaig poder fer res. Vaig xocar contra el capó del cotxe i me'n vaig anar contra el fanal de la vorera. Si no hagués estat pel pal les ferides haurien estat lleus, ja que a la resta de el cos no tinc res ", va explicar. Norsgaard va ser traslladat a l'hospital Santa Caterina de Salt, però encara no s'ha decidit si serà operat aquí o tornarà a Dinamarca per ser tractat allà de les lesions.