El menor apunyalat a Figueres segueix ingressat al Trueta de Girona

Els Mossos van detenir el suposat autor

El menor que ahir va ser apunyalat per un altre durant una baralla a Figueres està ingressat a l'hospital Trueta de Girona i ha pujat a planta.

L'agressió es va produir ahir a dos quarts de sis de la tarda al carrer Joan Maragall. L'agressor, que també és menor, va ser detingut pels Mossos poc després de fugir del lloc.

Els serveis d'emergència van traslladar la víctima a l'hospital de Figueres i, segons fonts policials, presentava una ferida a la part posterior de l'espatlla de caràcter lleu. Després d'un període d'observació, va ser traslladat al Trueta.

L'agressió

Els fets van passar ahir cap a quarts de sis de la tarda. Segons alguns dels testimonis que ho van presenciar, els dos nois s'estaven discutint abans d'arribar al carrer Joan Maragall, en ple centre de la ciutat. Pocs minuts després, l'agressor, que duia un ganivet de grans dimensions a les mans, el va apunyalar a la zona posterior de l'espatlla i va fugir corrents.

Les persones que es trobaven a la zona el van estendre a terra i van avisar als Mossos. Els serveis d'emergències van traslladat el jove a l'hospital de Figueres i posteriorment al Trueta de Girona.