L'Escola Llar-Lluís M. Mestras d'Olot esdevindrà institut escola el curs vinent

També hi aniran alumnes de Sant Jaume de Llierca i de Sant Joan les Fonts

L’Escola Llar-Lluís M. Mestras d’Olot es reconvertirà en un institut escola el curs vinent, el 2020-2021. Així ho ha anunciat avui a la tarda el director dels Serveis Territorials del Departament d’Educació a Girona, Martí Fonalleras, que ha afegit que el nou centre oferirà educació secundària als alumnes que hagin finalitzat la primària a les escoles de Sant Jaume de Llierca i de Sant Joan les Fonts, a més a més dels propis estudiants de l’Escola Llar.

Fonalleras ha ressaltat que els instituts escola “són una aposta del Departament d’Educació” i, en el cas del nou centre educatiu d’Olot, ha especificat que es tracta “d’una oportunitat molt important per a la comarca de la Garrotxa”.

Segons Fonalleras, les tres escoles que es veuran beneficiades d’aquest nou centre “tenen un projecte educatiu semblant, amb una metodologia comparable”. Per aquest motiu, ha afegit, “ens interessa molt que la secundària segueixi aquests projectes que s’estan fent a primària”. Per tant, ha subratllat, el nou projecte “no és segregador, sinó integrador”.

El director territorial d’Educació a Girona ha agraït la feina feta pels equips directius dels tres centres educatius, així com dels alcaldes dels municipis afectats i del Consell Comarcal de la Garrotxa.