El bloc gironí 'Betes i Clicks' guanyador dels premis Blocs Catalunya 2011

Escrit per Anna Codina, ha estat guardonat en la categoria de blocs personals sobre noves tecnologies

  • Captura de pantalla del bloc 'Betes i Clicks'
    Captura de pantalla del bloc 'Betes i Clicks'
  • La guanyadora, Anna Codina © AG
    La guanyadora, Anna Codina © AG
Periòdicament, en el bloc s’hi presenten articles que inclouen per exemple, guies per conèixer les eines més populars, consells per preservar la privacitat a les xarxes socials i reculls d’enllaços temàtics o curiositats que podem trobar a la xarxa. A més, també s’hi organitzen diverses iniciatives com un ‘curs d’estiu’ per a bloggers, que es va fer durant el mes de juliol, o un concurs de fotografies, a través de l’aplicació Instagram.


L’autora del bloc, Anna Codina, es dedica professionalment, sota la marca ElGiroscopi, a oferir serveis de consultoria estratègica a empreses que volen aprofitar l’oportunitat que suposen les xarxes socials per al seu negoci. Betesiclicks.com ha estat finalista en les dues darreres edicions dels Premis Blocs Catalunya, també en la categoria de tecnologia.


Els Premis Blocs de Catalunya són un certamen organitzat per l’Associació STIC.CAT amb l’objectiu de promoure la creació i manteniment de blocs en català, així com donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants. Els guardons, que compten amb deu categories, es van entregar ahir en un acte que es va celebrar a La Seu d’Urgell.

Els finalistes en cada categoria s’escullen a partir dels vots dels internautes. Un cop escollits, és el jurat, format per diverses personalitats, qui tria els guanyadors considerant-ne el disseny, l’estructura, el contingut, la periodicitat o la interacció amb els lectors.