Es preveuen 100 litres per metre quadrat i onades de fins a 7 metres per demà

El gregal bufarà amb ratxes superiors als 80 km/h

El Servei Meteorològic de Catalunya ha confirmat per demà l'arribada d'un temporal de mala mar que pot registrar onades de fins a 7 metres a la costa brava a partir de les vuit del vespre.

En aquest sentit, també es preveuen acumulacions de pluja de fins a 100 litres en 24 hores a les zones de muntanya de les comarques gironines, sense afectar de ple als nuclis urbans.

Amb tot, el dia començarà amb núvols abundants i vent fort de gregal amb ratxes superiors als 80 km/h i una temperatura mínima més alta.

De cara a la tarda les precipitacions més importants afectaran a les comarques gironines amb la cota de neu al voltant dels 1.600 metres però en moments de precipitació més intensa podria baixar fins als 1.400 metres.

Des de Protecció Civil s'ha emès un avís de perill moderat per intensitat de pluja ja que es poden superar els 20 litres en mitja hora a les comarques de l’Alt Empordà, el Baix Empordà, Pla de l’Estany, Gironès i Selva.

El temporal s’allargarà fins el migdia de dijous i de cara al cap de setmana pujarà la temperatura i s’esperen jornades assolellades.